TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Olea_logo

6 fő mosási funkció az automata autómosó technológiában

A kínai anyavállalat és az Olea autómosó technológia európai forgalmazója elkötelezett amellett, hogy kiváló minőségű, nagy teljesítményű, intelligens rendszert biztosítson a felhasználóknak és üzemeltetőknek. Olea márkanév alatt, tapasztalt és megbízható forgalmazóként, 0-24-es szerviztámogatással Európában elsőként vezették be az automata autómosó technológiát. A folyamatos kutatás-fejlesztést, a gyártást, a feldolgozást, az értékesítést, és professzionális műszaki csapatokat is integrálva. Ázsia és egyéb más kontinensen immár 9 éves tapasztalattal, és több mint 11 000 működő, profitábilis érintésmentes autómosóval.

Az érintésmentes autómosás vezető technológia Kínában. Az Olea 360 fokos érintésmentes számítógépes autómosó a cégcsoportunk több,  mint 10 éves tapasztalata alapján, független kutatások és fejlesztések eredménye. Az autómosó rendszer teljesen automatizált, kézi működtetés nélküli. Magasnyomással, vagy éppen alacsonynyomással tisztít, bevonatokat, szennyoldókat és légszárítást tartalmaz, amely megvalósítja a tisztítás és ápolás valódi értelemben vett integrációját.

Az Olea autómosó 6 fő mosási funkciója határozza meg a kifinomult automata autómosást:

1. Nagynyomású alváztisztítás

Az alvázra tapadt szennyeződés, különösen télen a hóolvasztó szerek, az alváz és küszöbök rozsdásodását okozhatja, ha nem tisztítják meg időben és rendszeresen.

2. Energiatakarékos intelligens forgó autómosó folyadék kifújás

A hazai üzletek érintésmentes autómosó folyadék költségszabályozási igényével kombinálva az Olea egyedülálló technológiával választja el a nagynyomású vízutat az érintésmentes autómosó tisztítófolyadék permetezéstől, amit független kis robotkar 360 fokban permetez és porlaszt egyenletesen az autókra. A megoldás egyedülálló és egyben javítja a mosófolyadékok hatékonyságát is.

3. 360 fokban forgó intelligens spray-ápoló sampon

A robotkar a speciális porlasztófejekkel (16 db), a felhabosított ápoló sampon habot szórja úgy, hogy az autó karosszériájának minden részét egyenletesen lefedje. Az Olea technológia akár 8-10 különféle tisztító és ápolószert is fel tud fújni a felületre, és mindegyik anyagot külön felviteli időintervallum, habosítási arány, behatási,- várakozási idő, és automata keverési arányban. Mindezt az előre felprogramozott intelligens robot végzi el minden autós helyett.

4. Beépített légszárító rendszer

A nagynyomású ventilátorok használatával az áramlás elvét kihasználva, a nagy szélsebesség és a magas nyomás, gyors szárító hatást ér el.  Az egész autótestet szakaszonként, alig 3 perc alatt szinte szárazra fújja, szem előtt tartva az energiafogyasztás legjobb kombinációját is.

5. Autóápoló bevonat permetezés

Az autóápoló bevonat egy nagy molekulatömegű polimer réteget hoz létre az autófesték felületén, amely kemény védőfóliává válik, akárcsak egy szuper védőfestékréteg felhordása után. A permetezését érintés, – és törlésmentesen az Olea robot végzi, egyenletesen, minden felületet betakarva.

6. 360 fokos intelligens forgó öblítés

A nagynyomású mosósugaras robotkar egyenletes sebességgel, egyenletes távolsággal és egyenletes nyomással 360 fokban permetezi a vizet a test teljes megtisztításához, valódi tisztítást nyújt 100 bar magas nyomáson.

Csupán 5 perc alatt! A tisztító hatása azonnal érezhető:

Ebben a szakaszban az Olea teljesen automatikus és érintésmentes 24 órás pilóta nélküli önkiszolgáló autómosó üzemmódja egyre több új generációs autómosó üzlet választása lett világszerte. Az önkiszolgáló autómosók többsége Ázsiában már átesett a 0-24 órás non-stop személyzet nélküli Olea autómosó átalakításon, mely után alacsonyabb rezsivel, magasabb profittal és kedveltebb, nagyobb kapacitással üzemelnek a mai napig.

Kérd egyedi megtérülés kalkulátorod az Olea munkatársaitól, és próbáld ki személyesen az első európai Olea Robot Autómosót.