TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Olea_logo

Automata Autókozmetika

Külső prémium autókozmetika 8 perc alatt

Miből áll egy Olea + 1 alkalmazott külső autótisztítása?

Az Olea Robot elvégzi a munka nehezét és felgyorsítja a folyamatokat, hogy az autómosó munkatársnak, csupán a legmacerásabb részeket kelljen érintenie mikroszálás ronggyal, vagy szivaccsal.

Megérné automatizálni az autókozmetikádat?

Miben lehet előnyös az Olea Autómosó technológia installálása, és miért éri meg automatizálni az autómosót, autókozmetikát?

Kapacitás

Hány autó óránként a kapacitása a jelenlegi mosónak?

Olea Technológia + 1 alkalmazott = 7–8 komplett és tökéletes autókozmetikai külső tisztítás – szennyoldás, bogároldás, samponozás felnitisztítás, waxolás, leszárítás folyamatokkal.

Munkaerő

Hány embert alkalmazol, hogy óránként letisztítson minimum 7-8 autót kívülről?

Az Olea Technológiával + 1 alkalmazottal óránként akár 7-8 autót is le lehet tisztítani, amiből az emberi erő csak a kényesebb részeknél, autónként 2-3 perc munkát igényel.

Vegyszerfogyasztás

Mennyire tervezhető a tisztító vegyszer fogyasztás egy autóra nézve?

Az Olea technológia, előre beállított, felprogramozott tisztító vegyszer mennyiséget használ el autónként, adott idő alatt viszi fel az autóra és még a behatási időket is számolja, hogy tökéletes eredményt kaphass, tervezhető módon.

Idő

Hány perc alatt tisztítasz le egy autókülsőt?

Az Olea Technológiával egy autót akár 4 perc alatt letisztíthat az Olea automata, ha pedig tökéletes autókozmetikai tisztítást szeretnél, már garantáltan 7 perc alatt tökéletesen tiszta és száraz autó gurulhat ki a mosódból.

Költség

Mennyi költségből mosol le egy autókülsőt?

Az Olea Technológiával automata módon, adott idő, adott vegyszer használat mellett tervezhető és pontosan kiszámolható a mosások rezsiköltsége, így lehet kimagasló termelő részlege a cégnek az Olea technológiával automatizált mosó.

Nyereség

Nyereséges a mosód?

Az Olea Technológiával garantáltan nyereséges üzletté válhat az autómosód, mert tervezhető, mert kevesebb emberi erő szükséges a munkához és akár önkiszolgáló módon is végezheti a munkákat.

  • minimum 10 000 000 Ft költségcsökkentés évente
  • minimum 40% alapanyag csökkenés
  • minimum 5x kapacitás növekedés

 

Éves szinten, csak az emberi erő átcsoportosítása, vagy lecsökkentése, közel 10 millió forintos spórolást eredményezhet, így a technológia önmagában is 2,5 év alatt megtérülhet az automatizálással. 

Mind a vegyszerfogyasztás lecsökken átlagosan 40%-al, továbbá a kapacitás, azaz a pénztermelő bevétel akár 5x nagyobb lehet az Olea Érintésmentes technológiával!

Így garantált a teljes beruházás maximum 2 éven belüli megtérülése!

Vegyszerhasználat

Autónként a tisztítási folyamatok egyesével külön, és/vagy előre összeállított programként is használhatók.

A robot autómosó legnagyobb előnye, hogy adott idő alatt, adott vegyszer/víz fogyás mellett lehet tervezni a mosásokat előre, kevesebb emberi erő hozzáadással, tökéletes autókozmetikai minőségben.

1 alkalmazott + Olea Robot = 7-8 autó / óra külső autótisztítás kapacitás

Folyamatok

Tervezhető mosás, kibővített kapacitás alacsonyabb rezsiköltséggel!

A tisztítás akár teljesen automatizált módon, a programokkal is elvégezhetőek

Új technológia
az önkiszolgáló autómosó területén

Így is csökkenthetjük rezsinket, hogy a folyamatainkat gyorsítjuk egy Olea Érintésmentes robottal, mely forradalmasítja az autómosók, autókozmetikák gépészetét.

Számoljuk ki együtt megérné-e automatizálni az autókozmetikádat!

Kiszámoljuk mekkora havi költségcsökkentést és kapacitásnövekedést érhetsz el az Olea Robot beillesztésével!