TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Olea_logo

Automata autókozmetika

Automata autókozmetika a még hatékonyabb autókozmetikai tisztításért. Hogy lehet ez? Automatizáld a külső tisztításokat az Olea Autómosó Robottal!

Az autókozmetika tisztítás a legjobb eredményt nyújthatja, amennyiben a drága és sokszor rizikós emberi erő is hozzáadja a maga legjobbját, szakértelmét. A tisztítás lassú és drága, továbbá a tisztító vegyszerek fogyásával és a napi kapacitással is nehéz tervezni. Erre kínál az Olea autómosó robot megoldást! Egy gép, ami felgyorsítja és kiszámíthatóvá teszi a vegyszerfogyasztást, mosási időket, növeli a kapacitást, akár 1 ember munkája mellett, prémium minőségben.

Az Olea gyorsítja az autókozmetika folyamatokat!

1 alkalmazott + Olea Robot = 7 – 8 autó / óra kapacitás külső tisztítás.
Az Olea Robot elvégzi a munka nehezét, és felgyorsítja a folyamatokat, hogy az autómosó munkatársnak, csupán a legmacerásabb részeket kell érintenie mikroszálás ronggyal, vagy szivaccsal. Így tervezhető lesz a tisztítási költség, ugyanis az Olea robot adott tisztítószer mennyiséget adott idő alatt fújja ki és viszi fel az autóra. 

Így is csökkentheted költségeidet, hogy a folyamataidat gyorsítod egy Olea Érintésmentes robottal, mely forradalmasítja az autómosók, autókozmetikák gépészetét.

8 perc alatt tökéletes külső autókozmetika tisztítás:

Drága és kiszámíthatatlan a munkaerő az autókozmetikákban? Van megoldás!

Az Oleával kevesebb emberi erővel több autó tisztítható le egy nap alatt!

Az Olea Érintésmentes technológiával, akár napi 50-60 autó is, az autókozmetikáktól megszokott makulátlan tisztasággal gurulhat ki a mosódból! Mindez 1 alkalmazott kevés hozzáadott munkájával!

Automata autókozmetika, Olea robot – mit nyersz vele?

  • kevesebb munkaerő (akár 1 fő + Olea Robot = 8 autókülső prémium tisztítása óránként)
  • alacsonyabb és tervezhető tisztítószer fogyasztás (automata adagolja, az adott mennyiséget)
  • magasabb profit (átlag 550-650 Ft rezsiköltség autónként)
  • akár önkiszolgáló módban is használható
  • az Olea technológia 0-24-es szerviztámogatással, akár 10 év garanciával

Egy Olea automatizált autómosó nem más, mint az eddigi lassú és drága tisztítás kiszámíthatóvá fordítása akár 450 Ft-os autónkénti rezsiköltséggel, óránként 7-8 prémium minőségben letisztított autó átadása.

Még több tipp autókozmetikád átalakításához.

Kérd egyedi megtérülés kalkulátorod az Olea munkatársaitól, és próbáld ki személyesen az első európai Olea Robot Autómosót.