TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Olea_logo

Befektetés autómosó üzletbe? Miért éri meg?

Manapság mindenki keresi a gyorsan megtérülő üzleti lehetőségeket. Egy autómosó befektetés jövedelmező lehetőség szerte a világban, ami érhető, hiszen az átlagosnál kényelmesebb és biztonságosabb beruházás.

Az autómosó befektetés előnyei:

  • Relatíve sok szabadidő
  • Könnyű kezelhetőség
  • Alacsony költség
  • Magas hozam
  • Kedvező megtérülési arány

Relatíve sok szabadidő:

Az önkiszolgáló, vagy automata autómosónál az ügyfél, vagy a berendezés végzi el a munkát, így nincs szükség sok alkalmazottra. Általában csak egy, vagy két dolgozóra van szükség egy telephely karbantartására és takarítására a nap forgalmasabb szakaszaiban, hogy a tisztítások és a vállalkozás zökkenőmentesen menjen.

Könnyű kezelhetőség:

Kezelői szempontból egy autómosót viszonylag könnyű működtetni, mivel kevés a személyi probléma, minimális a termékkészlet és alacsony a karbantartási igénye. Ezenkívül a pénzforgalom nem jelent problémát, mivel nincsenek kintlévőségek vagy fizetési hitelezések.

Alacsony költség:

Egy autómosónak alacsonyak a közvetlen működési költségei, és minimálisak a fix költségek, mint például a biztosítás és a könyvelés.

Természetesen a jelenlegi energiaárak mellett nem minden autómosó technológiára igaz az alacsony költség oldal, ugyanis a gázzal, vagy árammal való vízmelegítés és padlófűtés hosszútávon milliós havi plusz kiadást jelenthet, ami szinte tönkreteszi a kiváló autómosó üzletet.

Magas hozam:

A fent felsorolt ​​tényezők a hét minden napján, 24 órában, egész szezonban igénybe vehető kereslettel, terjeszkedési lehetőségekkel és kedvező beruházási finanszírozással kombinálva magas megtérülésű befektetési vállalkozássá teszi az autómosót.

Kedvező megtérülési arány:

A magas hozam és az alacsony költségráfordítás miatt egy gyorsan megtérülő befektetésről beszélhetünk. Az Olea esetében egy teljesen új 1, vagy legyen szó akár 4-5 állásos autómosóról, csupán 3-4 év megtérülést garantál. Amennyiben a meglévő épületbe illeszted, vagy technológiát cserélsz, akkor a megtérülés 2 év alatti időt garantál. Használd fel a meglévő eszköz, alépítmény egységeit!

Az Olea Autómosó új technológia Európában, mely a hagyományos önkiszolgáló mosókat váltja le, kényelmesebb és szélesebb körű szolgáltatással, magasabb profittal.

Hogyan juss el oda, hogy beruházz egy autómosóba?

Gyere el ingyenes Olea szemináriumunkra, ahol tapasztalt kollégáink segítségével, gyakorlatorientált módon bemutatjuk az Olea érintésmentes, önkiszolgáló autómosó működését.

A bemutató során megválaszoljuk az üzemeltetéshez felmerülő kérdéseket, továbbá hasznos, bevált módszerek, gyakorlatok átadásával igyekszünk segíteni, hogy befektetésed mihamarabb megtérüljön! 

Mitől lesz biztonságos és megtérülő befektetés az autómosó?

Hogyan válasszunk ki egy jó területet?

Milyen megtérüléssel számolhatunk?

Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre adunk választ képzésünkön.

Az Olea technológia Európában elsőként 11 000 autómosóval és 9 év tapasztalattal elérhető.

Kérd egyedi megtérülés kalkulátorod az Olea munkatársaitól, és próbáld ki személyesen az első európai Olea Robot Autómosót.