TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Olea_logo

Élmény autómosás

Ami eddig munka volt vagy otthon vagy az önkiszolgáló mosóban, az Olea Érintésmentes Autómosóval élmény autómosás és szórakozás lesz belőle.

Élmény, mert soha nem volt ilyen egyszerű a kézi autómosás, kefe és karcolások nélkül!

Az autóban ülve élmény fényjátékkal, percek alatt tiszta autót kaphatunk, mindezt szinte ugyanannyira olcsón, mintha mi tisztítanánk az önkiszolgáló autómosókban.

Szórakozás, mert ki sem kell szállnunk az autóból. Kiválasztjuk az autónknak megfelelő programot, behajtunk az Olea mosóba, és percek alatt tiszta és száraz autóval hajthatunk is tovább.

Az autómosás alatt a kedvenc színösszeállításunkkal ragyoghatja be az autónkat és az életünket az Olea intelligens mosóvilágítása.

Élmény autómosás és kiváló üzleti lehetőség

..és hogy beszéljünk, az üzleti oldalról is!

A piac legvonzóbb autómosó szolgáltatójaként, a minimum 61%-os profittartalommal és a Non-Stop üzemidővel a megtérülés 3 évre csökken és garantál kimagasló passzív jövedelmet, minden Olea üzemeltetőnek.

Az Olea üzlet alapja

  • Szinte ugyanannyiba kerül a mosások ára, mintha maguk tisztítanák az autókat az önkiszolgáló mosókban! Így azonnal piacot nyer a kényelmesebb szolgáltatás miatt!
  • Maga a befektetés is nagyságrendileg hasonló, mint a gomba mód elszaporodott önkiszolágló mosó állomások. Ez azt jelenti, amennyiben autómosó nyitásán gondolkozol, akkor az alap több szolgáltatással ( pl: alvázmosás, légszárítás ) ár érték arányban többet kínál az Olea technológia világszerte.
  • Alacsony rezsivel üzemeltethető, így nincs kitéve évek múlva sem a magas és változó energiaáraknak. Az Olea technológia nem használ gáz üzemű vízfűtést, ami kapásból milliós nagyságrendű spórolás.
  • Variálhatóság, így nem csupán az önkiszolágló autómosóként lehet használni az Olea robotot, de akár félautomata, vagy akár robotizált autókozmetikaként is.
  • Olea önkiszolgáló autómosó / egy mosó állástól, akár 10 állásig kialakított önkiszolgáló mosóállomás, ahol az ügyfelek fizetési rendszereken keresztül indítják, és mossák az autójukat.
  • Olea félautomata autómosó / ahol a felprogramozott 4-6 kész, előre összeállított mosóprogramon túl, az egyes részfolyamatokat is kínálhatjuk az autósoknak. Ahogy a hagyományos önkiszolgáló mosókban, egyesével választva, és fizetve használhatják (csak légszárítás, csak magas nyomású mosás, csak színes kemény hab.)
  • Olea robot autókozmetika / ahol magasabb szolgáltatást kínálunk nyitva tartási időben, így akár egy emberrel 8 perc alatt tökéletes tiszta és tartósan ápolt autót kaphatunk.

Az Olea autómosó technológia nem csupán kényelem és élmény, de az üzleti oldalról is kimagasló profitot, és garantált sikert kínál!

Kérd egyedi megtérülés kalkulátorod az Olea munkatársaitól, és próbáld ki személyesen az első európai Olea Robot Autómosót.