TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Olea_logo

Érintésmentes autómosó: Tapasztalat és Garancia

Kína legnagyobb autómosó gyártójának, immár 9 éves tapasztalatával, és több, mint 11 000 Olea autómosó technológiával üzemelő mosójával szinte világvezetőnek tekinthető. A cég az érintésmentes autómosó gépek legnagyobb gyártója és eladója Kínában.

Legyen szó, kamion, vonat, érintésmentes, vagy önkiszolgáló mosó technológiáról, ipari minőségben, megannyi szabadalommal, és innovációval kínálja mosó megoldásait.

Európában elsőként az Olea márkanév alatt kerül bevezetésre, és forgalmazásra az immár kiforrott, legmodernebb technológia, az érintésmentes autómosó.

A gyártó 9 év tapasztalattal, folyamatos fejlesztés mellett, 2022-től alap 3 év gyári garanciával kínálja a technológiáját. Ez nem mást mutat, minthogy a technológia kiváló minőségben készül, és garantált működést eredményez hosszútávon.

Az Európai magyar forgalmazó, mindezt a Minősített garancia támogatás PLUS programjában akár 10 év teljeskörű garanciára is kiterjeszti, a kopó alkatrészeket is beleértve.

Ezzel az új technológia nemhogy biztonságos befektetésként, de garanciával éves minimum 25%-os hozammal kecsegtet.

Ezt láttad már?

Kérd egyedi megtérülés kalkulátorod az Olea munkatársaitól, és próbáld ki személyesen az első európai Olea Robot Autómosót.