TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Olea_logo

Kényelmes, karcmentes autómosás

Ez nem a hagyományos gépi kefés mosó, itt csak a víz, tisztítószer ér az autóhoz és a legvégén a szárító levegő. Így lesz hatékony a karcmentes autómosás az Oleával!

Így tisztít az OLEA karcolások nélkül:

A karcmentes autómosás Olea robottal a jövő

Nem kérdés, hogy a gépi, kefés mosókat egyszerű használni és kényelmesek is. A tisztítási hatékonyság is kiváló, mivel egy program végzi a mosást. A kényelemnek azonban ára van, hiszen a mechanikus tisztítás, a kefékben ragadt por és kosz károsítja, karcolja a felületet. Lassan eltűnik ez a technológia a piacról.

A gépi mosók mellett jelenleg a legkedveltebb tisztítási lehetőség a kézi autómosás, mely olcsó, egyszerű és habkefe használata nélkül, érintésmentes. Az ügyfél maga végzi a mosást lándzsával, ami egyben azt is jelenti, hogy sok munkával, kosszal jár az autómosás. Télen a hidegben, nyáron a rekkenő hőségben is ki kell szállni az autóból, a szép ruha pedig garantáltan nem ússza meg szárazon a mosást.

Miért az Olea? Ugyanaz, mint a hagyományos magasnyomású mosó, viszont mégis több! Az Olea kényelmes, azaz az autósnak soha eddig nem volt ennyire egyszerű az autótisztítás, ugyan azon az áron, mint megszokták.

Az Olea ötvözi a két mosó legjobb tulajdonságait, egyszerre kényelmes és mivel nem ér semmi az autóhoz, csak a víz és a tisztítószer, így a karcolásoktól is megkímél. Az évszaknak megfelelően felprogramozott Olea Robot elvégzi az ügyfél helyett a munkát és még nagynyomású alváz, – és keréktisztítás is jár a szolgáltatási palettához, amely eltávolítja a szennyeződéseket az autó és a kerekek aljáról, és tökéletesen eltávolítja a sót, amely télen a járművek korrózióját okozza.

Olcsó, akár 1600 Ft-tól tiszta autóval és fény élménymosással távozhatnak, akár az Ön Olea Érintésmentes mosójából, amiből 61% bruttó profitot kereshet.

Ne a sokadik hasonló mosót építse és versenyezzen, kinél nagyobb a tisztító nyomás, vagy éppen kinek szebb a mosója… Egyszerűen az önkiszolgáló tisztító piacon egyedülállóan más alternatívát kínálhat az Olea Érintésmentes autómosó építésével, befektetéssel.

Kérd egyedi megtérülés kalkulátorod az Olea munkatársaitól, és próbáld ki személyesen az első európai Olea Robot Autómosót.