TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Olea_logo

Miért jó üzlet az autómosás?

Bogár, sár, eső… az év minden napján jó üzlet az autómosás.

Autót mindenki tisztít – #autómosás

Minden autómosó technológiának megvan a maga határa. A gépi kefés autómosás karcolja a fényezést és nem ad tökéletes tisztítást az önkiszolgáló mosó eredménye pedig rajtunk múlik.

A piac telített és a megdrágult rezsi miatt a hagyományos mosók szenvednek. Rengeteg autómosó épült már minden városban. Mégis egy forradalmian új technológiával új üzleti lehetőséget kínál az Olea autómosó.

Olea autómosás

Hasonló olcsó áron és gyorsan, de kényelmesebben tisztít….sőt. Egyszerűbb, szélesebb szolgáltatási palettával és magasabb profittal üzemeltethető az új Olea robot autómosó.

A kezdeti magasabb befektetés gyorsan megtérül az alacsony üzemeltetési költségeknek köszönhetően és biztosít hosszútávú, 10-15 évre kimagasló profitot befektetőinek.

Alacsony rezsivel és szintén olcsó autótisztítási szolgáltatásként az Olea technológia kimagasló, állásonként közel 2 millió profitot termel. Mindezt prémium minőségű technológiával, folyamatos szakmai támogatással és 3 év gyári garanciával.

Olea technológia használata

Az Olea technológia nem csupán önkiszolgáló, előre felprogramozott kész tisztítási programokkal lehet használni, hanem félautomata vagy akár robotizált autókozmetikaként is.

Önkiszolgáló mosó

4-6 tisztító program

nem kell kiszállni az autóból

élmény autómosás

fizetési rendszer

Tisztítási hatékonyság: 90 %

Félautomata mosó

4-6 tisztító program

+ tisztítási lépések külön választási lehetősége

fizetési rendszer

Tisztítási hatékonyság: 95 %

Robot autókozmetika

távvezérlésű irányítás

1 fő + Olea robot = 8 perc – Külső autókozmetikai tisztítás

Tisztítási hatékonyság: 100 %

Egy technológia megannyi üzleti lehetőséggel kínál robotizált tisztítást, de a legnagyobb előnye, hogy helyettünk dolgozik. Így garantált az adott alacsony tisztítószer, – és vízhasználat és a gyors tisztítás. Önkiszolgáló módon akár 4 perc alatt végez, autókozmetikai szolgáltatással pedig 5-8 perc alatt tökéletes eredményt kínál párszáz forint költségből.

Az önkiszolgáló mosó üzlete nagyobb kezdeti befektetést igényel, de hosszútávon, akár 15 évre is magas profitot eredményez, 3 állású mosó esetén akár 5 millió feletti bruttó profitot havonta.

Nézd meg összefoglaló videónkat és gyere el kipróbálni az Olea robot mosót!

Kérd egyedi megtérülés kalkulátorod az Olea munkatársaitól, és próbáld ki személyesen az első európai Olea Robot Autómosót.