TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Olea_logo

OLEA bemutató nap szeptemberben

Miért az OLEA autómosót válasszam? Csatlakozz és legyél sikeres autómosó tulajdonos! OLEA bemutató nap, ahol megismerkedhetsz a robot autómosó nagyszerű üzleti potenciáljával!

Mit nyújt az Olea a befektetőknek és a felhasználóknak, ami kiemelkedővé teszi a sűrűsödő versenyben?

RÁZZUK FEL A TELÍTETT AUTÓMOSÓ PIACOT

Kis túlzással minden sarkon áll egy autómosó. Mindegy, hogy hagyományos kézi vagy gépi mosó, a piac telített. Autót mosni viszont kell, ezért még mindig 15 %-os éves növekedést mutat ez a szektor. Mivel lehet akkor kitűnni?

Építs olyat, amilyen még nem volt! Ha már egy telített piacra lépsz, innoválj!

Az OLEA robot mosóval, ami garantáltan karcmentes, a gép dolgozik az ügyfelek helyett, így kényelmesen és gyorsan letudható a macerás autómosás. 

Olyan befektetést keresel, ami gyorsan megtérül? Mit tippelsz egy autómosó esetében milyen gyors a megtérülés?

A hagyományos autómosóknál a hosszabb 7-10 éves megtérülési időszakok sem ritkák, ez magas rezsiköltségeknek, főleg a gázfűtésnek köszönhető.

Az Olea hidegvizes technológiával működik, így nincs szükség gázfűtésre, ami jelentősen csökkenti az üzemeltetési költségeket. Csak a víz- és csatornadíjat, az áramköltséget és a tisztítószerek kiadását kell számításba venned.

Ennek köszönhetően az Olea már 2-3 év alatt megtéríti az eredeti költségeket, és innentől kezdve tiszta profitot termel Neked. A havonta várható, több mint 3 millió forint bevétel egy állás esetén, tovább emeli a befektetés vonzerejét.

Az Olea egy 2,5 perces programmal 77 %-os bruttó profitot termel.

Összeségében 1 állásra 28 nappal/hó és 50 autó/nap mosással számolva bruttó 2 millió forintos profitot generál Neked!

MEGBÍZHATÓSÁG, EGYSZERŰ HASZNÁLAT, INGYENES TÁMOGATÁS

Az Olea technológia már berobbant az amerikai és ázsiai piacra. Az üzemeltetők szeretik, mert egyszerű technológia, kis meghibásodási aránnyal, remek szervizháttérrel. Ezt is bizonyítja a 3 év gyári garancia, ami 10 évre meghosszabbítható.

Az Olea csapata több, mint 13 éves szakmai tapasztalatával a kezdeti ötletből a teljes projekten keresztüli ingyenes segítséget nyújt.

ÉS MIT NYÚJT AZ OLEA A FELHASZNÁLÓKNAK?

Élményt, kényelmet, megbízhatóságot…… Olyan autómosást, ami eddig nem volt, hiszen ha kényelmes szolgáltatásra vágytunk, ahol nem nekünk kell dolgoznunk, azt kockáztattuk, hogy sérül a fényezés, a keféktől, textilektől.  Az Olea csak a magasnyomással és vegyszerekkel tisztít ugyanolyan eredménnyel, amit a felhasználók a hagyományos, önkiszolgáló mosóban megcsinálnak maguknak.

TÖBB EZER ELÉGEDETT ÜGYFÉL – 13 ÉV TAPASZTALAT – 3 ÉV GARANCIA – MAGAS PROFIT – 2-3 ÉV MEGTÉRÜLÉS – SZERVIZHÁTTÉR – FORRADALMI TECHNOLÓGIA

Gyere el és próbáld ki az Olea robot mosót!

Kérd egyedi megtérülés kalkulátorod az Olea munkatársaitól, és próbáld ki személyesen az első európai Olea Robot Autómosót.