TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Olea_logo

Budapest első OLEA Robot Autómosója:

Olea Robot Autómosó a 17. kerületben!

Budapest első OLEA Robot Autómosója megérkezett a 17. kerületbe, és forradalmasítja az autómosás világát! Az OLEA Robot Autómosót most már mindenki kipróbálhatja és megtapasztalhatja, hogy új szintre emeli az autómosás élményét az érintésmentes technológia segítségével. Ismerd meg, miért érdemes kipróbálnod ezt az innovatív megoldást, és hogyan lehetsz Te is a részese az OLEA Robot autómosás jövőjének!

Megnyitott Budapest első OLEA Robot Autómosója a 17. kerület Pesti út 5. szám alatti MOL benzinkúton!

A 17. kerületben található Pesti út 5. szám alatt, a MOL benzinkúton megnyitotta kapuit az OLEA Robot Autómosó. Itt mindenki személyesen megtekintheti és kipróbálhatja az érintésmentes technológia működését.

Az OLEA érintésmentes robot autómosó nemcsak kiváló tisztítást biztosít, hanem valódi élménnyé teszi az autómosást. Mostantól nem kell kiszállnod az autóból, csak élvezd a kényelmet, miközben az OLEA Robot Autómosó egyik kiválasztott programjával megtisztul autód.

Mostantól élmény az autómosás!

Ne habozz, és lépj kapcsolatba velünk még ma, hogy részese lehess ennek az innovatív autómosási megoldásnak! Gyere el üzleti bemutatónkra, és kezdd el saját OLEA autómosód megvalósítását velünk!

Az OLEA Robot Autómosóval kapcsolatos további információkért és az üzleti lehetőségek megismeréséért kattints az Érdeklődöm gombra, töltsd ki rövid űrlapunkat és mi felkeresünk Téged a részletekért!

Kérd egyedi megtérülés kalkulátorod az Olea munkatársaitól, és próbáld ki személyesen az első európai Olea Robot Autómosót.