TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Olea_logo

Önkiszolgáló autómosó piac: sokadik vagy egyedi új?

Az autómosó piac telített, de a mai napig egy 15%-os növekedést mutató befektetési üzletágról beszélhetünk. Kimagasló profitot és több szabadidőt kínáló befektetés egy önkiszolgáló autómosó építése. Az új Olea érintésmentes technológia a legjobb lehetőség, hogy ne a sokadik hasonló mosót építse és versenyezzen kinél nagyobb a tisztító nyomás, vagy éppen kinek szebb a mosója…

Új önkiszolgáló autómosó! Nincs érintés, nincs kefe, nincs karcolás!

Leteszteltük!

Az Olea Érintésmentes Autómosó technológia, nem csak a legújabb trend és fejlesztés, mely kiváltja és forradalmasítja a jelenlegi autómosási szokásokat, de emellett automatizálja, kényelmesebbé is teszi mind üzemeltetés, mind felhasználói szempontból is a mosást.

Mindezt töredék üzemeltetési díjért a jelenlegi önkiszolgáló technológiákhoz képest! Tudtad, hogy az Olea Érintésmentes autómosó nem használ gázt se elektromos áramot a víz melegítéséhez? Az egyetlen kiadás a víz és a minimális elektromos áram díja, amit a motor és szivattyú mozgatására használ a gép. 

Alacsony rezsivel üzemeltethető teljesen új technológia, melyben nincsen gáz vagy elektromos vízmelegítés és a padlót sem kell fűteni, a technológia nem igényli. Emellett a vegyszerhasználat is pontosan kiszámítható, nincs pazarlás. Így ajánljuk az Olea technológiát 3-4 éves megtérüléssel új mosó esetében, 2 éves megtérüléssel csak a gépészet beillesztése esetén. Ha ez nem lenne elegendő érv, akkor a telített önkiszolgáló mosópiacon a forradalmat jelentő új érintésmentes technológiát a figyelem középpontjába helyezi, ugyanis se kefe, se karcolás, se érintés nem kell egy teljesen tiszta és száraz autó eléréséhez.

Igen, az Olea Érintésmentes autómosó le is szárítja az autókat a mosások végén a beépített ventilátoroknak köszönhetően, így tényleg érintés nélkül használhatják átlag 1950 Ft- os tisztítási árért az autósok. 

Miért az Olea technológiát érdemes választani, ha autómosót építene?

Hasonló összegű beruházás, nagyobb szolgáltatási paletta, kényelmesebb mosási élmény, ugyanazért a megszokott olcsó összegért, viszont a konkurencia-versenyben a legtöbb előnyt biztosító választás.

Így lesz egy igazán jó befektetés az Olea!

Olvasd el, miért érdemes autómosóba fektetni.

Kérd egyedi megtérülés kalkulátorod az Olea munkatársaitól, és próbáld ki személyesen az első európai Olea Robot Autómosót.