TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Olea_logo

Forradalom az autómosás piacán

Tudtad, hogy a hagyományos kézi, önkiszolgáló autómosás és a gépi, kefés mosás után megjelent egy új technológia hazánkban is, mely ötvözi a gépi mosók kényelmét és az önkiszolgáló mosók karc – és érintésmentességét?

Az Európai piacon elsőként debütál, Ázsia és Amerika után 8 évvel lemaradva, a legmodernebb érintésmentes önkiszolgáló autómosó, az Olea. Az autómosók telített piacán ez az újdonság lehet az, amellyel a befektetők kitűnhetnek a tömegből és versenyelőnyhöz juthatnak. Az önkiszolgáló autómosás ugyan egyszerűnek tűnik, de mégiscsak tudást, tapasztalatot igényel. Ráadásul vizesek lehetnek az ügyfelek, rájuk fröccsenhet a sár, nem kényelmes, hiszen ki kell szállni az autóból.

Az Oleával az ügyfeleknek nem kell nyomon követnünk, melyik program melyik után következik, vagy éppen mennyi időt kell várni két folyamat között. Nem kell tudniuk, hogy nyáron hűteni kell az autó fényezését, vagy éppen hogy mennyi a habozás behatási ideje. Sőt, a piszkos autó minden manapság megszokott szolgáltatást megkap az Oleatól: előmosó, bogároldó, vegyszeres tisztítás, színes habozás, waxolás és légszárítás. Mindezt a legmodernebb Olea Érintésmentes Autómosó elvégzi az ügyfelek helyett, míg ők az autóban ülve élvezik kényelmesen azt a pár percet, amig a tisztítás tart. Tiszta és száraz autóval nagyon olcsón hajthatnak is tovább, karcolások nélkül, mindezt 1500-2500 Ft-os áron.

Az Olea technológia a legújabb fejlesztés, mely kiváltja és forradalmasítja a jelenlegi autómosási szokásokat. Automatizálja, kényelmesebbé is teszi mind üzemeltetési mind felhasználói szempontból a mosást. Továbbá mindezt áram és víz felhasználásával, töredék üzemeltetési díjért a jelenlegi technológiákhoz képest!

A forradalom elkezdődött az autómosás, tisztítás területén, mely új korszakot nyit minden autós számára!

Az autómosó piac legújabb technológiája forradalmasítja az autómosási szokásokat.

Kérd egyedi megtérülés kalkulátorod az Olea munkatársaitól, és próbáld ki személyesen az első európai Olea Robot Autómosót.