TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Olea_logo

Olea géptelepítés

Olea géptelepítés egyszerűen és gyorsan. Nézd meg részletes technológiai bemutatónk egy épülő autómosón keresztül.

Épület és fűtés

Ennél a telepítésnél kész, már meglévő épületbe installáltuk az Olea gépészetet, gyorsan, egyszerűen. A felépítés gyerekjáték a gondosan összeállított installációs útmutatónak köszönhetően.

Az épület legsarkalatosabb pontja, hogy 3,3 méteres belmagasság szükséges az Olea gépészetnek. Pl. benzinkutakon lévő mosócsarnokok, korábbi gépi mosóként üzemelő csarnokok tökéletesek az Oleának.

A megfelelő terület megtalálása kritikus pontja egy autómosó építésnek. Olvasd el erről korábbi anyagunkat.

Az autómosóknak szükséges egy alépítmény. A szennyvizet egy purátor segítségével összegyűjtjük és a helyi törvényeknek megfelelően kezeljük.

Az épületet fűteni kell, ami egyszerűen egy kis kazánnal vagy inverteres klímával megoldható. Így 4 fok felett lehet tartani a hőmérsékletet.

A gép vezérli magát az ajtót is, tehát a fagyvédelem megoldott, ugyanis ez egy hidegvizes technológia. A rengeteg fúvókán keresztül történő egyidejű mosásnak köszönhetően a melegvíz és a víz járatása nem lehetséges.  

Olea mosás

Az ügyfél még az ajtó előtt kifizeti a kiválasztott programot, az ajtó felnyílik, majd beállás után lecsukódik mögötte.

A rendszer minden munkafolyamatot bemond, így nincs az ügyfélnek olyan érzése, hogy nem tudja mit kell csinálni, nem tudja mi fog következni. Pl. a habozásnál tudjuk, hogy a behatási időt meg kell várni, az az nem történik semmi, a gép áll.

Mellette led világítással élmény mosássá változtatjuk, tehát az ügyfél az autóban, kiszállás nélkül élvezi magát a tisztítást.

Ennél a telepítésnél 5 különböző program lesz összeállítva, kezdve a nagyon gyorssal, amikor csak egy tisztítószeres vegyszer felvitele, és magasnyomású tisztítás történik. Ez kb. ugyanaz, amit magunknak csinálnánk meg egy önkiszolgáló mosóban. Az Olea gép gyorsan, 3 perc alatt végigviszi a mosást, még olcsóbban is.

Az autómosóban van beépített alváz, – és küszöbmosás.

Mindenhol szenzorok vannak, ami az ügyfél autóját érzékeli és körberajzolja és mosás közben a karral tartja a beállított távolságot.  Az ajánlott távolság a 35-40 cm. Ez a távolság tudja kezelni a nagyobb terepjárót és a kis smartot is.

Sok-sok szakmai beállítás és egyéb kérdése az, hogy ez az Olea gép hogy működjön, hogy szolgáltasson.

Automata és félautomata mód

Szabadon beállítható hogy milyen kész programok legyenek benne a szolgáltatásban, ez a teljesen önkiszolgáló automata mód, viszont emellett lehetséges félautomata módban is használni az Oleát.

Félautomata módban az ügyfél nem egy kész programot fog vásárolni, hanem csak egyetlen részfolyamatot, mondjuk az előmosó felvitelét. Megnyomja a gombot, a kar végigmegy, helyettük elvégzi a tisztítást adott mennyiségű vegyszerrel, adott várakozási idővel és ezután az ügyfél hozzányúlhat a felülethez, a kényesebb részeket megtisztíthatja.

Ez a félautomata verzió, amivel tökéletes eredményt tud elérni az Olea mosóval.

Automata módban a robot elérheti ugyanazt az eredményt, amit az ügyfél önkiszolgáló módon csinál meg egy lándzsás mosóban, ahol szintén nem kapunk tökéletes eredményt csak a víz és vegyszer használatával.

Karbantartás és biztonság

A gép karbantartása nagyon egyszerű. Vannak persze kopóalkatrészek, de 3 év garanciával adjuk és innentől kezdve minden befektető és üzemeltető biztonságban van. 11 ezer Olea autómosó már kint van a világban Ázsiában, Amerikában, Ausztráliában tehát egy bevált, kiforrott technológiáról van szó

Biztonsági reteszek, szenzorok, gumírozott L kar, nagyon sok olyan dolog van beépítve a gépbe, amitől a működés teljesen biztonságos.

A bevétel magas, hiszen alacsony rezsivel működik, mivel hideg vizes technológia. Állásonként akár 1,7 milliós bruttó profit is elérhető.

Ezt tudja az Olea autómosó:

Előző bejegyzések:

Kérd egyedi megtérülés kalkulátorod az Olea munkatársaitól, és próbáld ki személyesen az első európai Olea Robot Autómosót.